Telefoniranje besplatno

Vox.io je novi startup iz Slovenije, koji se nada da će redefinirati komunikaciju i telefoniranje. Servis je vrlo jednostavan i omogućava glasovne i video pozive iz browser-a, bez dodatnih instalacija i konfiguracija. Web pozivi između vox.io korisnika su besplatni, dok se recimo 35 minuta ka svim brojevima u Srbiji plaća 5 EUR + PDV. Cijene za ostale zemlje možete dobiti na stranici cijene vox.io usluga.
Vrlo zanimljiva opcija u nalogu je “Quick Call”, koja omogućava slanje linka prijateljima koji omogućavaju korištenje vox.io servisa bez naloga, preuzimanja ili instaliranja aplikacije. Razgovor iniciran preko “Quick link-a” se tarifira pošiljaocu linka.
Još jedna bitna stvar je „Invite friends„. Kad otvorite ovu karticu također dobijete link koji dijelite i vaši prijatelji se registruju preko njega, to vam donosi 0.50€ po svakom registriranom korisniku.
Ono što izdvaja vox.io od ostalih sličnih servisa  je  to što zovete sa svog postojećeg broja. Pri registraciji upisujete broj koji želite da koristite sa ovim servisom, a koji se posle prikazuje kao broj sa kog zovete.
Primer: Marko ima broj 062 123 45 67 89, koji je ubeležen u Jovanovom telefonu. Kada Marko zove Jovana, u identifikaciji poziva mu stoji broj 062 123 45 67 89, odnosno ime pod kojim je ovaj broj ubeležen u njegovom telefonu.
Isprobajte ovaj odličan servis  NA OVOM LINKU